Wijkverpleging en Zorg Thuis

Om voor Wijkverpleging en persoonlijke verzorging thuis in aanmerking te komen, heeft u een indicatie nodig die wordt afgegeven door de daarvoor bevoegde wijkverpleegkundige van Vecht en IJssel.
Wijkverpleging en persoonlijke verzorging vallen sinds 1 januari 2015 onder de Zorgverzekeringswet.
Wilt u een afspraak met onze wijkverpleegkundige, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Cliëntzaken via T: (030) 3033 593 (op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur) of door te mailen naar: clientzaken@vechtenijssel.nl

Kijk hier voor onze brochure Wijkverpleging van Vecht en IJssel. 


Wijkverpleging / Zorg Thuis Ewoud
Wijkverpleging / Zorg Thuis Zuylenstede

Vanuit Transwijk wordt alleen Zorg Thuis geleverd binnen gebouw Parc Transwijk.

Neem voor meer informatie contact op met onze klantadviseurs via Cliëntzaken, T: (030) 3033 593 (op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur).
U kunt hen ook bereiken via: clientzaken@vechtenijssel.nl

Vecht en IJssel nieuws

Bestuurder a.i. Paul van Wingaarden gestart

In april heeft Ilse de Jong haar functie als bestuurder neergelegd in verband met priv├ę-omstandigheden. Inmiddels is eind juni Paul van Wingaarden als bestuurder a.i. gestart bij Vecht en IJssel voor in eerste instantie de duur van een half jaar.

Samenwerking strategisch arbeidsmarktbeleid voor de Zorg

Samen met 29 andere zorg- en onderwijsinstellingen in de regio Utrecht, heeft Vecht en IJssel 28 juni het convenant Strategisch Arbeidsmarktbeleid Utrechtse Zorginstellingen en Onderwijs (kortweg SamUZ) ondertekend. Het convenant is een initiatief van Utrect hZorg en het UMC Utrecht. De organisaties willen de krachten bundelen om de huidige en toekomstige tekorten voor de zorgberoepen op te lossen.

Informatie-bijeenkomsten servicewoningen en zelfstandig zorgwonen op 13 en 20 juni

Op 13 en 20 juni houden we weer informatiebijeenkomsten over wonen in een servicewoning van Vecht en IJssel, of zelfstandig Zorgwonen in Zuylenstede en Ewoud. Met veel informatie, de mogelijkheid om vragen te stellen en met rondleidingen.

Vertrek bestuurslid Ilse de Jong

Wegens persoonlijke omstandigheden en in goed overleg met de Raad van Toezicht, heeft Ilse de Jong, lid van de Raad van Bestuur van Vecht en IJssel, besloten haar functie per direct neer te leggen.

Bontfire, 'het paard van de koning' ingeslapen

Tot onze grote spijt is vanochtend, dinsdag 18 april, op advies van de Universiteitskliniek voor Paarden van de Faculteit Dierengeneeskunde in Utrecht Bontfire, `het paard van de koning' uit onze dierenweide van Ewoud, ingeslapen.

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...