Twee nieuwe leden voor de Raad van Toezicht

Tia van Beek is Head of Transactions bij de Nederlandse afdeling van Principal Real Estate Europe, een internationale verzekeringsmaatschappij. Zij vervult daarnaast diverse commissariaten en toezichtfuncties binnen de vastgoedwereld en in de zorg. 
Boban Vukicevic is strategisch adviseur digitalisering en digitale commissaris bij diverse sociaal-maatschappelijke organisaties, universitair docent Smart Services en MBA bij de Open Universiteit en docent Management Digitale Transformatie bij de Hogeschool Utrecht.

De Raad van Toezicht heeft er alle vertrouwen in dat Tia en Boban, elk vanuit de brede kennis en expertise in hun vakgebied, een waardevolle bijdrage zullen leveren aan het beleid van Vecht en IJssel en ondersteuning kunnen geven aan onze doelen en ambities, zoals beschreven in onze Strategische Verbeelding 2020-2024.

Tia van Beek en Boban Vukicevic volgen Iris Bandhoe en Piera Mereu op, die eind vorig jaar hun functie neerlegden. 

Cock Aquarius
Voorzitter Raad van Toezicht

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...