Zelfstandig Wonen

Sfeervol en gezellig wonen met voorzieningen nabij

Zelfstandig wonen met voorzieningen dichtbij

Wanneer u ouder wordt en u heeft nog geen zorg of ondersteuning nodig, vindt u het wellicht een prettig, gezellig en veilig idee om zelfstandig te wonen met het gemak van verschillende voorzieningen dichtbij. 

Op onze locaties Ewoud (IJsselstein) en Zuylenstede (Utrecht) bieden wij deze woonvorm aan.

U woont dan bij ons in een zogenaamde servicewoning of aanleunwoning. Een zelfstandige woning of appartement die u huurt van Vecht en IJssel of Estea (afhankelijk van de locatie). U heeft hiervoor geen zorgindicatie nodig. Mocht het in de toekomst nodig zijn, dan kunt u beroep doen op de zorg- en ondersteunende diensten van Vecht en IJssel – van huishoudelijke hulp en persoonlijke begeleiding tot verzorging en verpleging.

Wonen in Zuylenstede

Zuylenstede verrees ruim vijftig jaar geleden, vrijwel gelijktijdig met de wijk Overvecht-Noord. 

Het gebouw ligt op een prachtige locatie aan rivier de Vecht waarbij de gemeenschappelijke functie van het gebouw, de wijk en de bewoners en het groen samenkomen.

Eind 2022 zijn de renovaties in Zuylenstede afgerond waarbij er zowel binnen als buiten een enorme metamorfose heeft plaatsgevonden. 

De zelfstandige huurappartementen (servicewoningen) op onze locatie Zuylenstede worden verhuurd door Vastestate.

U kunt zich inschrijven wanneer u de leeftijd van 55 jaar heeft bereikt. Houd er rekening mee dat er een inkomenstoets wordt gedaan. Meer informatie over de voorwaarden en inkomenstoets kunt u hier vinden.

In onze brochure en op www.woneninzuylenstede.nl vindt u onder andere meer informatie over de huurappartementen en de aanwezige voorzieningen in Zuylenstede.

Wonen in Ewoud

Ewoud heeft een eeuwenoude historie en het woon-zorgcomplex bestaat uit verschillende gebouwen met tussenliggende tuinen om heerlijk in te wandelen of te genieten van het mooie weer. Daarnaast is er een dierenweide die ook bezoekers uit de directe omgeving van Ewoud trekt.

Het aanbod van servicewoningen op Ewoud is verdeeld over het terrein. De woningen bevinden zich in verschillende gebouwen met ieder hun eigen karakter.

Meer informatie over onze locatie Ewoud vindt u op deze pagina.

Wilt u meer weten over het huren van servicewoningen in de verschillende gebouwen? Meer informatie is te vinden in onderstaande brochures. 

Voor veel woningen geldt een wachttijd. Hier kunt u meer informatie vinden over de wachttijden per woningtype per locatie. 

Het aanbod van wonen, diensten en voorzieningen op locatie Ewoud en Zuylenstede vindt u overzichtelijk in onderstaande brochure.

Zelfstandig wonen bij Vecht en IJssel

Wanneer u zelfstandig in één van de huurappartementen (servicewoningen) op onze locaties Ewoud en Zuylenstede woont, heeft u geen zorgindicatie nodig. Een zorgindicatie geeft wel voorrang bij de toewijzing van een servicewoning. Een kopie van de indicatie dient daarvoor in ons bezit te zijn.

Heeft u vragen over de huurappartementen op onze locatie Ewoud, wilt u een rondleiding inplannen of u inschrijven? Neem dan contact op met ons adviescentrum.

  030 - 3033 500 (maandag t/m vrijdag: 9.00 – 16.30 uur)
  verhuuradministratie@vechtenijssel.nl
Heeft u vragen over de huurappartementen op onze locatie Zuylenstede? Neem dan contact op met Vastestate. Op de website www.woneninzuylenstede.nl kunt u zich inschrijven voor deze woningen.

  0900 - 1402 (maandag t/m vrijdag: 7.00 – 18.00 uur)
  verhuur@vastestate.nl


Top